Skoda Octavia 4

16,000 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
169000 km
Caroserie
Cutie de viteze
Transmisie
Față
Capacitate cilindrica
1968 cmc
Combustibil
Putere
150 cp
Norma de poluare
Euro 6
Postat
24.06.2024
Persoană de contact
Nume
Octavia
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere

Ofer la vânzare o Skoda Octavia IV, situată în Ramnicu Valcea, Judetul Valcea. Această eleganta combinație de motorizare Diesel, cu o capacitate de 1968 cm3 și o putere de 150 cai, respectă normele Euro 6 de poluare, fiind o opțiune perfectă pentru cei ce apreciază performanțele și eficiența.

Mașina, înmatriculată inițial la 15 octombrie 2020, a parcurs un total de 169000 de kilometri și se află într-o stare impecabilă, cu toate reviziile și intervențiile efectuate exclusiv în service-uri autorizate Skoda. Nu prezintă niciun accident în istoricul său și se mândrește cu un singur proprietar anterior în Germania.

Dotată cu o serie impresionantă de tehnologii avansate și comforturi moderne, Skoda Octavia IV își depășește categoria prin funcții precum farurile automate Matrix, asistentul pentru faza lungă, sistemul de menținere a benzii, frânarea automată în caz de obstacol, și avertizarea unghiului mort. În plus, portbagajul electric cu deschidere gestuală, volanul încălzit, și ecranul digital în cockpit adaugă un plus de confort și eficiență.

Interiorul oferă scaune complet electrice cu funcții de memorie, sistem de navigație avansat cu hartă detaliată a Europei inclusiv România pentru anul 2024, conectivitate Apple Car Play/Android Auto fără cablu, climatizare digitală tri-zonală AirCare, și multiple opțiuni de stocare și conectivitate prin hard disk intern, SD Card, USB și auxiliar.

Sistemul de asistență adaptivă pentru cruise control, recunoașterea semnelor de circulație, senzori pentru presiunea anvelopelor, și camerele pentru asistența la parcare asigură o experiență de condus sigură și plăcută în orice condiții.

Această Skoda Octavia IV combină perfecția tehnică germană cu un design rafinat și tehnologie de ultimă generație, fiind disponibilă la un preț accesibil și ușor negociabil pentru cei interesați de o mașină premium, fiabilă și plină de dotări moderne



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Judet
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.