Porsche Cayenne

33,000 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
226000 km
Caroserie
SUV
Culoare
Alb
Cutie de viteze
Transmisie
4x4
Capacitate cilindrica
2967 cmc
Combustibil
Putere
262 cp
Norma de poluare
Euro 5
Emisii CO2
179 g/km
Postat
23.06.2024
Persoană de contact
Nume
Ionut Zahar
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere

Ei bine, stai puțin să-ți povestesc despre mașina asta, un Porsche Cayenne Diesel Tiptronic S, pe care îl am de vânzare acum. Îl găsești în Constanța, cu un motor de 2967 cm3 care îți aduce 262 de cai putere. Merge pe motorină și respectă normele Euro 5 pentru emisii, deci e în regulă din punct de vedere al ecologiei.

Cutia de viteze e automată, ceea ce face totul mult mai ușor în traficul urban. Consumă în jur de 7.8 litri la 100 km în oraș, deci e destul de eficientă pentru un SUV de mărimea asta. Da, e înmatriculată, are cam 226000 km pe ceas și e albă, o mașină frumoasă cu 5 uși și locuri pentru 5 persoane.

A venit din Italia și are tracțiune 4x4 automată, perfectă pentru condițiile noastre de drumuri. Îți dau toate documentele necesare pentru înmatriculare pe loc, deci nu trebuie să-ți faci griji în privința asta.

În plus, dacă ești interesat, ofer câteva opțiuni suplimentare: garanție pe kilometri prin factura sau raportul carvertical, ITP valabil, certificat fiscal și asigurare. Livrez gratuit oriunde în țară și accept orice testare la service sau la reprezentanță, să fii sigur că totul e în regulă.

Și dacă vrei să o cumperi, există opțiuni pentru plată eșalonată direct la dealer, cu un avans de 50-70% doar cu buletinul, fără alte complicății de contracte sau dobânzi, și restul plătești în 3 luni. Sau, dacă preferi, poți să o iei și prin leasing sau credit auto, chiar și dacă ai avut mici probleme cu biroul de credite, cu un contract stabil de muncă de minim 6 luni.

Dacă vrei să afli mai multe sau să vezi ce alte opțiuni avem în stoc, poți să arunci o privire pe site-ul nostru, unde avem întotdeauna 60-80 de mașini disponibile. Deci, dacă ți-am stârnit interesul pentru acest Cayenne, nu ezita să mă contactezi și putem discuta mai multe detalii.



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Judet
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.