Peugeot 508

5,500 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
349062 km
Caroserie
Culoare
Alb
Cutie de viteze
Transmisie
Față
Capacitate cilindrica
1997 cmc
Combustibil
Putere
140 cp
Norma de poluare
Euro 5
Emisii CO2
125 g/km
Postat
24.06.2024
Persoană de contact
Nume
Bogdan
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere

Ascultați aici povestea fabuloasă a unui Peugeot 508 care este pe cale să-și găsească un nou stăpân! Da, da, ați auzit bine, această bestie albă, de 1997 cm³, cu 140 de cai putere, este acum disponibilă în București, pregătită să devină membrul de onoare al familiei voastre!

Să facem cunoștință cu protagonistul nostru: un Peugeot 508, cu motor Diesel și transmisie manuală, care a avut parte de aventuri demne de un roman de călătorie. De unde vine această minunăție? Din țara bicicletelor și a morilor de vânt, Olanda! Cu 349.062 km la bord, această bijuterie pe patru roți are încă multă viață în ea.

E important să știm că această mașină nu e doar un mijloc de transport, ci un adevărat partener de drum. Caroseria tip combi cu 5 portiere și 5 locuri este ideală pentru a căra familia, prietenii, câinele, pisica și, de ce nu, vreo două valize mari, pentru că, serios, cine mai călătorește light în zilele noastre?

Tracțiunea față o face să se lipească de șosea ca un magnet, iar albul său strălucitor te va face să te simți ca și cum ai conduce o vedetă de cinema. Dar, lăsând deoparte glamour-ul, să vorbim un pic despre întreținere. Știți voi, chestii serioase. Ei bine, distributia a fost schimbată în septembrie 2023, iar filtrul de particule e proaspăt ca o pâine scoasă din cuptor. Practic, e ca și cum ai lua un Peugeot nou-nouț, dar fără să-ți golești portofelul.

Și pentru că știu că detaliile legale sunt importante, țineți-vă bine: mașina este înmatriculată și am programare la RAR pentru a scoate cartea necesară înmatriculării. Cu alte cuvinte, e pregătită să iasă la drum fără nicio grijă!

Deci, dacă ești în căutarea unui partener de drum care să-ți aducă zâmbetul pe buze și să-ți facă fiecare călătorie un pic mai specială, Peugeot 508-ul acesta este alegerea perfectă.



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.