Mercedes-Benz E

25,499 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
120000 km
Caroserie
Cutie de viteze
Capacitate cilindrica
1950 cmc
Combustibil
Putere
194 cp
Postat
23.06.2024
Persoană de contact
Nume
Persoana fizica
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere

Salut, am o mașină super de vânzare, un Mercedes-Benz E 220 d. E în Sighișoara, Mureș, un diesel puternic de 194 cai și motor de 1950 cm3. Are vreo 120.000 km la bord, și toți sunt verificabili, așa că nu-ți face griji pe partea asta.

Ce e tare la ea, să știi, e că e gri, sedan cu 5 uși, un adevărat campion în confort și tehnologie. Ai senzori de parcare 360, adică vezi tot în jur când te miști, plus o cameră în spate să parchezi lejer. Plafon panoramic ca să vezi și mai mult de sus, ce să mai zic!

Suspensie adaptivă și moduri de condus pentru toate gusturile: individual, sport, comfort, eco, fiecare cum își dorește. Navigație 3D ca să ajungi întotdeauna unde vrei, scaune din piele și stofă neagră, tare confortabile. Faruri full LED, stopuri LED, și o grămadă de asistențe ca să te simți în siguranță pe drum.

Și uite, are și Apple CarPlay și Android Auto, deci te poți conecta ușor la telefon. E dotată cu tot felul de sisteme: de recunoaștere a semnelor de circulație, de avertizare a oboselii șoferului, și multe altele care te ajută să conduci mai relaxat. Plus, un volan sport din piele cu tot felul de butoane și padele pentru schimbarea vitezelor.

E pe firmă și tva-ul e deductibil, ceea ce e întotdeauna un plus. E o mașină completă, nu-i așa?



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Judet
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.