Kia Ceed

18,400 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
36600 km
Caroserie
Cutie de viteze
Transmisie
Față
Capacitate cilindrica
1353 cmc
Combustibil
Putere
140 cp
Norma de poluare
Euro 6
Emisii CO2
125 g/km
Postat
22.06.2024
Persoană de contact
Nume
Florin
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere
Sumar:
---------
De vanzare Kia Ceed 1.4 T-GDI 7DCT Star, in Otopeni, Judetul Ilfov, cilindree de 1353 cm3, putere de 140 CP, motorizare Benzina.
transmisie Automata, consumul urban este de 6,60 l/100km, este inmatriculata, iar numarul de kilometri este de 36600 km. Masina are o culoare Argint, caroseria este de tip Hatchback cu 5 portiere, este de provenienta Romania si are tractiune Fata.
---------


O masina deosebit de frumoasa, pana in prezent fara absolut nici o problema tehnica, functioneaza ca in prima zi. Este intretinuta cat se poate de bine, totodata fiind parcata doar in garaj. A fost configurata cu extra optiunile necesare pentru un condus cat mai confortabil si in siguranta (cutie automata, senzori de parcare, camera etc.). Are in continuare garantia oferita de KIA inca jumatate din perioada de 7 ani. Are inclus al doilea set de jante cu cauciucuri, folosite aproape insesizabil. Este disponibila imediat si poate fi vazuta in Otopeni. Este pusa spre vanzare datorita unei noi achizitii. Nu sunt interesat de schimburi.




Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Localitate

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.