Ford Kuga

8,500 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
156000 km
Caroserie
SUV
Culoare
Negru
Cutie de viteze
Transmisie
4x4
Capacitate cilindrica
1997 cmc
Combustibil
Putere
140 cp
Norma de poluare
Euro 5
Emisii CO2
162 g/km
Postat
23.06.2024
Persoană de contact
Nume
George
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere

Să vă povestesc despre acest Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 Aut. Titanium din Bacău.

Ei bine, dacă ești aici inseamă că esti gata să te urci într-o aventură cu acest SUV negru, care vine din Belgia, deci ai si un pic de internaționalitate sub capotă.

În primul rând, te anunț că este un Kuga cu tracțiune 4x4 AWD, adică e pregătit să escaladeze pantele din oraș sau să se învârtă prin noroaie fără nici o problemă. E ca un fel de Tarzan, dar pe patru roți!

Dotările sunt de-a dreptul de lux: are sistem de navigație ca să nu te rătăcești prin jungla urbană, dublu climatronic să nu-ți fie prea cald sau prea frig, geamuri electrice în față și spate ca să nu te obosi prea tare când vine verificarea biletelor la parcare, și oglinzi electrice încălzite să nu uiți niciodată să-ți aranjezi părul în oglindă, chiar și iarna când e ger.

Apropo, nu-ți face griji de parcare, are senzori față-spate ca să te asigure că nu lovești nimic când îți parchezi mașina. Și dacă ești genul care nu vrea să-și murdărească mâinile de volan, nicio problemă, volanul e de piele multifuncțional cu comenzi vocale - adică vorbești cu mașina și ea face ce-i spui, cam ca într-o căsnicie bună!

E drept, nu lipsește nici pilotul automat pentru că, sincer, cine mai vrea să-și țină piciorul pe pedala de accelerație când poți să stai relaxat și să bei o cafea în drum? Are și sistem Bluetooth hands-free, ca să poți să faci conversații fără să-ți iei ochii de la drum - ca un adevărat om modern.

Și nu-i nimic de îngrijorat, toate reviziile sunt la zi, inclusiv schimbul de ulei la cutia de viteze, plăcuțele de frână, uleiul motor, filtrele - adică tot ce trebuie pentru ca mașina să meargă ca unsă, mai bine zis ca bățul în alveolă.

Și prețul? 8500 euro, negociabil. Deci, hai să negociem așa cum negociezi cu viața, pe toate planurile! Dacă vrei să îi dai o șansă acestui Ford Kuga să-ți aducă zâmbetul pe buze, dă-mi un semn și discutăm mai multe.

Vreau să-l văd pe acest SUV cu un nou stăpân care să-l aprecieze la fel de mult cum o fac eu!



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Judet
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.