Ford C-Max

4,699 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
220000 km
Caroserie
Cutie de viteze
Transmisie
Față
Capacitate cilindrica
1997 cmc
Combustibil
Putere
140 cp
Emisii CO2
129 g/km
Postat
23.06.2024
Persoană de contact
Nume
Ciprian
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere

Vă prezint o oportunitate remarcabilă: Ford C-Max 2.0 TDCi Business Edition, disponibil acum în Bacău, județul Bacău. Acest vehicul este echipat cu un motor diesel de 1997 cm3 ce dezvoltă 140 CP și respectă standardul de emisii Euro 5, garantând atât performanță cât și eficiență în utilizare.

Transmisia manuală asigură un control precis asupra celor 6+1 trepte de viteză, optimizând consumul urban la doar 6.10 l/100 km. Cu un kilometraj de 220000 km, mașina este pregătită să ofere o experiență de condus fiabilă și durabilă în timp.

Estetic, Ford C-Max impresionează prin starea impecabilă în care se prezintă atât interiorul cât și exteriorul său. Nu există urme de rugina sau zgârieturi, reflectând atenția și grija acordată de proprietarul său anterior.

Din punct de vedere tehnic, mașina funcționează perfect, cu motor, cutie de viteze, ambreiaj și suspensii în stare excelentă. Este echipată cu o serie completă de dotări funcționale:

Interiorul oferă un climat confortabil datorită aerului condiționat, navigației originale Ford și scaunelor încălzite pentru șofer și pasagerul din față. Volanul din piele cu comenzi integrate și conectivitatea Bluetooth pentru telefon sunt doar câteva dintre elementele ce contribuie la confortul și funcționalitatea mașinii.

Sistemul audio original Ford, compatibil cu CD-uri și mp3, împreună cu conexiunile AUX și USB, asigură posibilitatea de a vă bucura de muzica preferată în timpul călătoriilor. Senzorii de parcare spate, proiectoarele de ceață și geamurile electrice completate de închiderea centralizată cu două chei tip briceag completează lista de facilități moderne.

Cu 10 airbaguri pentru siguranță sporită și oglinzi electrice incalzite retractabile electric, acest Ford C-Max este nu doar o opțiune practică, dar și una sigură pentru familii sau pentru cei care apreciază confortul și fiabilitatea.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini care să nu vă dezamăgească nici din punct de vedere tehnic, nici estetic, vă invit să veniți în Bacău pentru a vedea și a testa acest Ford C-Max. Detalii suplimentare sunt disponibile la telefon



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Judet
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.