Dodge Challenger

92,000 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
3000 km
Caroserie
Culoare
Negru
Cutie de viteze
Capacitate cilindrica
6417 cmc
Combustibil
Putere
492 cp
Postat
16.07.2024
Persoană de contact
Nume
Gabriel
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere
Sumar:
---------
De vanzare Dodge Challenger, in Craiova, Judetul Dolj, cu o capacitate cilindrica de 6417 cm3, putere de 492 cai, motorizare Benzina.
transmisie Automata, are un kilometraj de 3000 km. Culoarea masinii este Negru, caroseria este de tip Coupe cu 2 portiere.
---------

Vand Dodge Challenger Scat Pack SRT

Anul: 2023 ( prima înmatriculare 2024 )

Kilometraj: 3.000 km

Culoare neagra

Interior: piele si alcantara

Pret: 92.000 € Descriere: Se vinde un Dodge Challenger Scat Pack SRT 2023 de exceptie, practic nou cu doar 3.000 km. Această mașină americană emblematică oferă performanțe uluitoare, design agresiv și o experiență de condus captivantă. Caracteristici principale: Motor: V8 HEMI SRT de 6,4 litri cu 492 CP și 644 Nm de cuplu Transmisie automată cu 8 trepte Tracțiune: spate Echipamente standard și opționale incluse: Exterior: jante din aliaj de 20 inchi Faruri LED cu lumini de zi Spoiler spate sportEșapament dublu cromat Interior: Scaune sport din piele și Alcantara cu logo Scapak Volan sport din piele multifuncțional Climatizare automată cu două zone Scaune din față încălzite și ventilate Sistem de iluminare ambientală Tehnologie și siguranță: Sistem Uconnect cu ecran tactil de 8,4 inchi Navigație prin satelit integrată Audio premium Harman Kardon cu 18 difuzoare Apple CarPlay și Android Conectivitate automată Control adaptiv de croazieră Frânare automată de urgență Asistență pentru menținerea benzii Cameră spate și senzori de parcare Stare: Vehicul de nefumători Stare ca nou, fără zgârieturi sau lovituri Întreținere actualizată, Accept variante de preferat cu Bmw seria 7 si Mercedes S-clase dupa anul 2015 sau variante cu proprietati ,Pentru informații suplimentare sau pentru a face o programare pentru a vedea și testa mașina, nu ezitați să mă contactați la .



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Judet
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.